Mijn naam is Marianne van Dijken. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee dochters en een zoon. In 2002 ben ik met mijn gezin verhuisd vanuit Alkmaar naar Friesland en sinds 2020 ben ik woonachtig in Bolsward.

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg. De eerste 25 jaar als psychiatrisch verpleegkundige en sinds 2015 als BIG-geregistreerd verpleegkundig specialist. Naast de medische behandeling van mensen met psychische klachten is mijn belangstelling de laatste jaren steeds meer uitgegaan naar andere vormen van herstel. Ik leerde dat leefstijl, beweging en het luisteren naar de signalen van je lichaam belangrijke pijlers zijn in herstel, en ook bij het voorkomen van psychische- en lichamelijke klachten. Tegelijkertijd kwam ik er achter dat het nog niet meevalt om gedragspatronen te veranderen waar je al jaren in (vast) zit.

Mindfulnessbeoefening heeft mij geholpen om minder bezig te zijn met het verleden of met de toekomst en te vertragen, te accepteren en te leven in het NU. Want: NU gebeurt het. Het nu met al zijn facetten; het lichte en het donkere. Het beoefenen van mindfulness is een leuke, interessante en leerzame bezigheid.
Sinds 2019 ben ik mindfulnesstrainer en het willen delen van mindfulnessbeoefening is een grote inspiratie geweest voor het starten van dit bedrijf. Sinds 2021 ben ik eveneens basistrainer in ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en deze kennis is een verdieping van vaardigheden die ik meeneem in mijn trainingen.

Ben je nieuwsgierig naar mindfulness? Neem dan eens een kijkje op deze website voor het aanbod of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

(uit “mindfulness en andere ongemakken” Silvia van Oomen)

Ik hoop je gauw te OntMoeten.

Groetjes,
Marianne van Dijken
Mindful in Bolsward

Logo V&VNVS

BIG register nummer: 39028498730
AGB code: 91006976